ششمین جشنواره مالک اشتر با تجلیل از برگزیدگانش در مشهد به کار خود پایان داد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ششمین جشنواره مالک اشتر گفت: بعد از غیبت امام زمان(عج) در فرهنگ شیعه پیروی از روحانیت جریان سابقه داری است که تاکنون ادامه یافته است، زیرا ابزار هدایت خداوند در جامعه روحانیت است و نباید از آن فاصله گرفت.

به گزارش عاشورانیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ، آیت الله سیداحمد علم الهدی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، جریان اسلام منهای روحانیت بسیار تبلیغ می‌شد ادامه داد: حضرت امام (ره) در مراسم چهلم حاج آقا مصطفی، به این موضوع واکنش نشان داده و اعلام کردند که اسلام منهای روحانیت، همانند طب منهای طبیب است و همانگونه که درمان بیمار باید توسط دکتر انجام شود، اسلام منهای روحانیت هم امکانپذیر نیست.

وی  با تاکید بر اینکه سعی کنید با همه روحیه ایثار و فداکاری که نسبت به اسلام و ایران دارید از روحانیت جدا نشوید تا تلفیق جریان بسیج و روحانیت در مساجد به بهترین شکل ایجاد شود گفت: ممکن است کسی از بنده‌ای خوشش نیاید و سراغ روحانی دیگری برود، بر این اساس به جای اختلاف نظر و مخالفت، درصدد حل مشکل به وجود آمده باشید.

آیت الله علم الهدی همچنین افزود:جوانان و نوجوانان از سرمایه‌های نظام اسلامی هستند و ما باید نسبت به آنها احساس مسئولیت داشته باشیم، زیرا از زمان آغاز اسلام تاکنون، هر حرکتی انجام شده، با اعتماد و تکیه بر نیروی نسل جوان بوده است.

وی خطاب به روحانیان نیز عنوان کرد: با شکل‌گیری انقلاب اسلامی، امروز نیروی عظیم جوانان در اختیار روحانیت قرار دارد و جوانان با تعالیم شما می‌توانند مروج دین‌مداری در میان هم نسلان خود باشند.

آیت الله علم الهدی ادامه داد: ابزار عملیاتی در بسیج، نیروی جوان است و نباید به این سرمایه بی توجهی کرد، زیرا آنها یک نیروی ارزشی هستند و از سوی دیگر مجاهدت روحانیت باعث تقویت اسلام شده است بر همین اساس حضور بسیجیان در کنار روحانیت می‌تواند به گسترش تفکر جهادی کمک کند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عمار نیز در این جشنواره گفت: همایش تبیین راهکار‌های محله اسلامی با مشارکت ائمه جماعات بافت مرکزی شهر مشهد، به اتفاق فرماندهان بسیج این مناطق بر نقش مسجد به عنوان محور برای پویاسازی این مناطق تاکید دارد.

سرهنگ هادی باادب افزود: بر همین اساس نیرو‌های مردمی هر محله با محوریت مساجد، مسایل احصا شده را با هم افزایی دستگاه‌های مرتبط و در یک بستر کار قرارگاهی، باید برطرف کنند.

وی با اشاره به اینکه در هر محله چند مسجد وجود دارد و هر کدام متناسب با موضوعات به دست آمده همچون کودک و نوجوانان، جوانان و خانواده به فعالیت تخصصی خود خواهند پرداخت ادامه داد: ایجاد یک حلقه وصل میان مدرسه، مسجد، منزل و محله، می‌تواند کارکرد مطلوبی را شکل داده و در پیشگیری از ناهنجاری آینده تاثیرات مناسبی بگذارد که در نهایت جامعه را در برابر جنگ نرم دشمن ایمن سازد.

در پایان این مراسم که با موضوع هم افزایی و انسجام تشکیلاتی پایگاه‌ها و مساجد نقش آفرین ناحیه بسیج عمار برگزار شده بود از فعالان برتر مساجد ناحیه مقاومت عمار قدردانی شد.

 
 

ارسال نظر