سمبوسه سرکه و سیب کاراملی دسر خوشمزه‌ای است که می‌توانید با آن‌ها در روز‌های آرام بخش پاییزی برای خودتان و حتی میهمانان تان سنگ تمام بگذارید.

مریم اسدی: سمبوسه سرکه و سیب کاراملی دسر خوشمزه ای است که می توانید با آن ها در روزهای آرام بخش پاییزی برای خودتان و حتی میهمانان تان سنگ تمام بگذارید.

مواد مورد نیاز:

  • ۳ عدد سیب پخته شده (پوست گرفته و خرد شده)
  • ½ پیمانه شکر قهوه ای
  • ¼ پیمانه سرکه سیب
  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ۲ ورق خمیر پفی
  • ۱ عدد تخم مرغ هم زده
  • شکر خام

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

طرز تهیه

1. فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. داخل یک قابلمه کوچک سیب، شکر قهوه ای، سرکه، کره و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

3. اجازه دهید مواد بجوشد تا زمانی که سیب ها نرم شوند و شیره لعاب دار و تیره شود.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

4. سپس نشاسته، نمک و وانیل را اضافه کرده و کنار بگذارید.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

5. روی سطحی که کار می کنید کمی آرد بپاشید و خمیرها را روی آن قرار دهید. با یک چاقوی تیز خمیرها را چهار قسمت کنید و لبه های خمیرها را تخم مرغی کنید.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

6. ۱ قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر بریزید.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

7. خمیر را به شکل مثلث تا کنید.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

8. و کناره های خمیر را با چنگال شکل بدهید.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

9. سمبوسه ها را داخل سینی بچینید و روی آن ها را تخم مرغ بمالید.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

9. روی سمبوسه ها شکر خام بپاشید و با چاقو روی آن ها شکل ضربدر بزنید تا هنگام پخت بخار داخل آن خارج شود.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

10. به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که روی سمبوسه ها طلایی مایل به قهوه ای رنگ شده باشد.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

11. سپس سمبوسه ها را از فر بیرون بیاورید و قبل از سرو اجازه دهید سرد شوند.

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

دستور تهیه سمبوسه پاییزی

 

ارسال نظر