جریان شناسی هتاکی در غرب نسبت به مقدسات اسلامی حکایت از وجود یک عقبه ی فکری خاص دارد.

به گزارش تیتر عاشورا،همزمان با زادروز فرخنده ی نبی رحمت و صادق آل محمد (ص) نشست علمی "شیوه های دفاع اصحاب اندیشه و فرهنگ از ساحت قرآن و پیامبر اعظم (ص)" برگزار شد.

 دکتر قاسم جعفری سخنران ویژه‌ی این وبینار ملی با اشاره به همزمانی زادروز پیامبر خاتم با سالروز استکبارستیزی و هتاکی های زنجیره ای در فرانسه ضمن جریان شناسی هتاکی در غرب نسبت به مقدسات اسلامی به ویژه از سال ۲۰۰۴ تا به امروز ، با هتک حرمت به ساحت قرآن مجید در گوانتامو، بگرام، آمریکا و نهایتاً کاریکاتورهای موهن شارلی بی ابدو- این امر را دارای پیشینه و عقبه ی فکری خاص دانست.

این چهره ی دانشگاهی ضمن مردود دانستن واکنش های خشونت آمیز، مواجهه ی عقلانی با غرب و تفکیک مردم مغرب زمین از اربابان مستکبر قدرت و سیاست  در غرب، را از راه‌های روشنگری در این راستا عنون کرد.

دکتر قاسم جعفری در ادامه، با اشاره به سیره‌ی نبوی (ص) در همزیستی مسالمت آمیز با پیروان حقیقی سایر ادیان توحیدی، واکنش برخی از چهره های غیر مسلمان را به این دست هتاکی ها ستود و اظهارات سر اسقف تولوز فرانسه را -مبنی بر اینکه کاریکاتورها فقط به مسلمانان توهین نکرده اند بلکه خانه ی ما مسیحی ها را هم آتش زده اند- ستود.

نماینده ی پیشین مجلس شورای اسلامی، در پایان بهترین راه مقابله و مواجهه با جریان اسلام ستیز را "قوی شدن" امت اسلام در تمام ابعاد و عرصه های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، نظامی، رسانه ای و... قلمداد کرد و این امر را مستلزم همت و حمیّت انسانی و دینی تک تک آحاد امت اسلام دانست.

این نشست با پرسش و پاسخ و تضارب آرا اساتید شرکت کننده همراه بود و با قرائت بیانیه ی مشترک نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و بسیج اساتید دانشگاه پیام نور، پایان یافت.

 

متن این بیانیه بدین شرح است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

هُوَ الَّذی أَرسَلَ رَسولَهُ بِالهُدىٰ وَدینِ الحَقِّ لِیُظهِرَهُ عَلَى الدّینِ کُلِّهِ وَلَو کَرِهَ المُشرِکونَ﴿ توبه۳۳﴾

او کسی است که رسولش را با هدایت و آیین حق فرستاد، تا آن را بر همه آیین‌ها غالب گرداند، هر چند مشرکان کراهت داشته باشند!

در حالی که عالم اسلام به مناسبت زادروز میلاد پر برکت پیامبر صلح و رحمت (ص) و ششمین آفتاب آسمان ولایت، امام صادق (ع)، هفته وحدت را به عنوان حبل المتین وحدت و اتحاد امت واحده اسلام به جشن نشسته است، مدتهاست که گفتمان خودمحورانه غربِ به اصطلاح اومانیست، با نفی خدامحوری و گام نهادن در وادی شرک و دورویی، دچار چنان سردرگمی و سرگشتگی ای شده است که تناقضِ آشکار در گفتار و رفتارِ بسیاری از سردمداران آن، کمترین نشانه مفتضحانه آن است.

علاوه بر تلاش غربی‌ها برای انحراف افکار عمومی از قضایای اصلی جهان اسلام به‌ویژه موضوع فلسطین و قدس از سویی و هروله خائنانه برخی سران کشورهای منطقه برای عادی سازی روابط با رژیم اشعالگر از سوی دیگر، بیش و پیش از هرچیز نشان دهنده نگرانی غرب از گسترش اسلام و تبدیل شدن آن به فرهنگ و تمدن غالب جامعه جهانی ست.

برای درک این وضعیت، تمرکز در گفتمان شناسی غرب با شعارهای ظاهراً جذابی همچون آزادی بیان، جدایی دین از سیاست، حقوق بشر و... و مقایسه آن با رفتارشناسی و رویکرد عملی غرب، به ویژه با تحلیلِ رفتارِ دوگانه آنان در برخورد با پرسشگران و پژوهشگران حوزه هایی همچون هولوکاست (از جمله پروفسور روژه گارودی) از سویی و حمایت از هتاکی های بی هنران نشریه شارلی ابدو به پیامبر اسلام (ص) کفایت می کند.

و البته همانگونه که در نامه رهبری فرزانه انقلاب (دامت برکاته) به جوانان فرانسه اشاره شده پرسش بزرگ این ماجرا همین است که " چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در این‌باره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است"؟! و بی تردید، موج زدنِ نفاق و دورویی، در بیانات بی خردانه این روزهای امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرنسه، از آشکارترین مصادیق چنین خودمحوری، سرگشتگی و تناقضی است.

حمایتِ علنی ماکرون از تداومِ انتشارِ تصاویرِ موهن نشریه شارلی ابدو، به بهانه آزادی بیان، نه تنها نقض حقوق بشر و جریحه دار کردن عواطف قریب به دو میلیارد مسلمان و تمامی آزادگان جهان است بلکه تعمیم تروریسمِ برآمده از دامانِ پلیدِ خودِ غربی ها به کلیّت دینِ مبینِ اسلام نیز تلاش وقیحانه دیگری برای مسخ حقیقت است. اگر چه " و مکروا و مکر الله والله خیرالماکرین" (آل عمران ۵۴)

واکنش صریح و سریع طیف وسیعی از مردم و مسوولین جهان اسلام و راه اندازی پویش بزرگ تحریم کالاهای فرانسوی در برخی نقاط امت اسلامی کمترین تاوانی است که سردمداران پرمدعا و هتّاکِ غرب را مجبور به عذرخواهی و دست کشیدن از تداوم این بی حرمتی ها خواهد کرد.

در این میان، اهمیتِ واکنش و نقشِ ویژه قشر نخبگانی و دانشگاهیان امت اسلام، به عنوان مدافعان فکری، فرهنگی و اجتماعی حریم امت اسلام، به ویژه در سنگر روشنگری و مطالبه گری بر کسی پوشیده نیست.

از این رو، جامعه اساتید متعهد و مسلمان دانشگاه پیام نور ایران، ضمن اعلام حمایت و همبستگی با تمام تحرکات و پویش های امت اسلام علیه این دست هتاکی ها، جامعه علمی کشور را به روشنگری، کنش گری و پیوستن به پویش مقابله با اسلام ستیزی، با اقداماتی از قبیل:

۱- مطالبه گری از مسئولین کشورهای اسلامی برای اخراج یا احضار اعتراضی سفیر فرانسه

۲-روشنگری در ابعاد مختلف تقابل گفتمانی غربِ خودمحور با اسلام خدامحور

۳- تلاش برای ترویج تحریم کالاهای فرانسوی و سایر کشورهای مشابه

۴- پیگیری حقوقی برای جرم انگاری هرگونه هتک حرمت و توهین به مقدسات ادیان توحیدی به بهانه ی آزادی بیان در عرصه ی بین الملل

۵- اعلام عشق و دلسپردگی به پیامبر اسلام با انتشار نوشته ها و تصاویر مناسب به ویژه در پروفایلهای شخصی در فضای مجازی و...

فرا می خواند.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

 

ارسال نظر